Български 
 

Новини

КОНФЕРЕНЦИЯ ОРГАНИЗИРАНА ОТ ФОСС 22-23 АПРИЛ 2013 - ДАНИЯ

2013-03-08 10:36:10

 

Фосс има удоволствието да Ви покани да се присъедините към Конференцията организирана от Фосс иновационнен център в град Хилерод Дания, на 40 км от столицата Копенхаген. Локацията на събитието ще позволи да се посети иновационния център на Фосс и да се видят последните аналитични технологии в предприятията.

Днес млекопреработвателната промишленост се адаптира бързо към технологиите, които дълго време се използваха от фармацевтичната промишленост. В млечната промишленост технологиите се използват основно за оптимизиране на качеството и намаляване на производствените разходи. Но дали се използва пълноценно потенциала на тези технологии?

Фосс конференция за млекопреработватели – двудневно събитие

Първият ден ще бъде насочен към представяне на различни теми , с фокус към преработвателните предприятия как най-добре и пълно да използват възможностите на тези технолигии в производството за по-голяма сигурност, пълно съответствие и качествени продукти.

През втория ден ще се проведе посещение на предприятие в Ново Нордиск, компания с 89 годишна история в иновациите и водеща роля в борбата с диабет. Предприятието е с високо автоматизирано производство.

Конференцията ще се състои :

Дата  - 22 и 23 Април 2013г.

Място : Фосс иновационнен център, Хилерод

Хотел: Скандик Копенхаген Tel.: + 45 33 75 70 88 · www.scandichotels.dk

Всички разходи по провеждане на конференцията, кафе – почивки, обяди и вечеря в понеделник вечер, както и транспортирането на делегатите от Копенхаген до Хилерод  са за сметка на Фосс. Делегатите трябва да заплатят разходите за хотел и самолетни билети. Фосс ще направи резервации за стаи в хотел – специални цени за единична стая 127 EUR и двойна за 140 EUR, вкл. закуска и ДДС.

Моля да се регистрирате с данни :

Име собствено и фамилия

Фирма

Дата на пристигане

Дата на заминаване

Имейл

Присъствие на 22 април от 09,00 -17,00ч

Присъствие на 23 април – посещение на предприятие 09,00 -14,00ч

Официална вечеря 22 април -19,00ч

 

Подробности на адрес: office@labconsult.bg

Лице за контакт -  Цветан Йорданов

Крайна дата за регистрация 20 март 2013г.


назад